20 de desembre del 2010

Toc d'atenció del síndic a l'Ajuntament de Roquetes


El síndic de greuges, Rafael Ribó, ha fet un toc d'atenció al govern municipal de Roquetes, tot advertint que podria portar el seu expedient al Parlament i denunciar l'Ajuntament com a “institució no col·laboradora”. L'advertiment del síndic té el seu origen en la denúncia que el PSC va fer l'any 2008, després que l'alcalde roquetenc, Francesc Gas (ERC), rebutgés que els regidors socialistes puguessen seure junts al saló de sessions, cosa que “dificulta la comunicació del grup del PSC i distorsiona el funcionament del ple”. En aquest sentit, el portaveu del PSC, Miquel Castelló, ha explicat que també van denunciar un presumpte veto, que impediria que els regidors socialistes siguen entrevistats o bé participen en programes i tertúlies a l'emissora municipal Antena Caro. L'excepció seria, segons Castelló, la cobertura informativa dels plens. De la mateixa manera, el portaveu del PSC ha advertit que el govern municipal hauria donat instruccions per evitar que els socialistes apareguen a la revista Roquetes, fins al punt que en algun cas haurien “retallat” fotografies per fer-los desaparèixer. “El síndic havia arxivat el cas després de rebre un informe amb algun compromís de l'alcalde, el qual encara no s'ha complert; i, per això, ara ha reobert l'expedient”, ha dit Castelló.

Publicat a El Punt

+Més informació:

2 comentaris:

  1. Fote'ls canya Castelló!

    ResponElimina
  2. Pos que es pot esperar de democrates amb pedigri com els dos Gas, Alegret i Pepita Bosch. Dios los cria i ellos s'ajuntan.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta