20 de març del 2012

Imma Juan (CiU) critica la ‘irresponsabilitat’ de l’alcalde de Rasquera



La nova presidenta de la federació de Convergència a les Terres de l’Ebre, Imma Juan, ha advertit aquest dimarts de la greu crisi institucional que es pot generar a l’Ajuntament de Rasquera, si el govern municipal de Bernat Pellisa consuma la seua dimissió en bloc. En concret, Pellisa va anunciar diumenge que l’equip de govern presentaria la seua renúncia conjunta, si la població de Rasquera no dóna més del 75% de suport al projecte de la plantació de marihuana, amb motiu de la consulta popular vinculant que s’ha convocat per al proper 10 d’abril. En aquest sentit, la presidenta de Convergència a l’Ebre ha assenyalat que el missatge de l’equip de govern de Rasquera amaga una amenaça als veïns del poble, i que aquesta amenaça pot condicionar el resultat de la votació. Per tant, Juan ha rebutjat que l’alcalde i els regidors de Rasquera acaben dimitint, si el resultat de la consulta popular és desfavorable.

De fet, si l’equip de govern de Rasquera tingués un mal resultat en la consulta popular del 10 d’abril, i acabés consumant la seua renúncia, la llei obliga a fer córrer la llista amb la que Esquerra va concórrer a les eleccions municipals del 2011. Per tant, els nous regidors haurien d’elegir un alcalde i constituir un nou equip de govern. Però si aquests també es neguessin a ocupar el càrrec, seria el grup de Convergència i Unió, ara a l’oposició, el que tindria l’obligació de constituir el nou Ajuntament de Rasquera. Segons Imma Juan, això demostra la greu irresponsabilitat de l’actual equip de govern.

D’altra banda, Imma Juan, que va ser alcaldessa de Deltebre, ha rebutjat que l’Ajuntament de Rasquera haja optat per una plantació de marihuana per resoldre la seua falta de recursos econòmics. Juan ha recordat que el cànnabis és una droga molt perjudicial per la salut, i ha acusat l’equip de govern de Pellisa d’haver-se precipitat i d’haver fet la casa per la teulada. En aquest sentit, Juan fins i tot s'ha plantejat què passaria si s'aprova la plantació de Rasquera, i ha ironitzat amb la possibilitat que els pobles del Delta deixen de conrear arròs per dedicar-se a la marihuana, si és més rentable. En qualsevol cas, la nova presidenta de Convergència a l’Ebre ha sentenciat que Rasquera tindrà problemes si la plantació s’acaba aprovant, cosa que ha posat en dubte, ja que les drogues no acostumen a portar res de bo.

4 comentaris:

  1. Imma, que se t'han apegat les "vidències" habituals de la teva terreta?
    Tants de problemes grossos que tenim a aquestes terres i has d'anar a cebar-te en un poble petit?
    Parla-nos dels miracles de CiU per arreglar l'atur, per exemple.
    No, pilotes fora! Això és hipocresia? O com s'anomena?
    No és el que fa Mourinho quan posa el dit al ull al ajudant de l'entrenador de l'equip contrari?
    Res de nou sota el Sol.
    Benvinguda la Primavera!

    ResponElimina
  2. i l'eurovegas?

    ResponElimina
  3. Menos mal que los politics que mos governen son mol responssables.

    ResponElimina
  4. En tot aquest polèmic tema,el que jo vull saber és si l'ajuntament de Rasquera ha fet algo il·legal? Si ha complert la llei on es troba la irresponsabilitat?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta