22 de març del 2012

Renfe confia en restablir el servei a la línia de Móra la Nova divendres al migdia


El servei de trens entre  les estacions de Móra la Nova i Reus estarà inhabilitat fins aquest divendres al migdia, quan està previst que es puga solucionar la incidència que s'ha produït aquest dijous a la matinada a l'entorn de l'estació de Pradell de la Teixeta, quan un tren de mercaderies ha descarrilat. Segons l'Agència Catalana de Noticies, les primeres estimacions dels tècnics que estan treballant en la resolució de la incidència preveuen que el trànsit ferroviari en aquest punt es podria restablir abans del migdia. Fins llavors, es mantindrà el servei alternatiu per carretera entre Reus i Móra la Nova, amb sis autocars i personal de Renfe per informar i encaminar els usuaris. Aquest dijous s'han vist afectats un total de dotze trens -sis per sentit- i uns 750 viatgers.

El descarrilament s'ha produït aquest dijous a les tres de la matinada quan tres dels dinou vagons d'un tren de mercaderies que realitzava el trajecte de Barcelona a Landaben han sortit de la via en l'entorn de l'estació de Pradell, per causes que encara es desconeixen i que s'investigaran. Una vintena de tècnics d'Adif i Renfe s'han desplaçat fins al punt de la incidència per treballar en les tasques de retirada del material rodant i de reparació dels importants danys causats a la infraestructura, mobilitzant un tren taller i vagonetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta