22 de març del 2012

Sabaté porta al Senat el rebuig al transvasament de l'Ebre

El senador tortosí Joan Sabaté, portaveu adjunt de l’Entesa al Senat, interpel·larà el proper dimarts, 27 de març, el ministre d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Miguel Arias Cañete, per saber com serà el nou pla hidrològic que prepara el govern de l’Estat i saber si tenen previst fer algun tipus de transvasament de l’Ebre. Durant uns 40 minuts, Sabaté i Arias Cañete podran debatre al Senat sobre la nova política hidrològica que vol impulsar el govern del Partit Popular. Sabaté ha aprofitat aquest dijous al matí el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per remarcar que tot apunta que l’executiu de Maria Rajoy té la intenció de ressuscitar la política de transferències entre conques. El senador tortosí també ha anunciat que presentarà una moció al Senat perquè la cambra alta rebutge la recuperació de les polítiques transvasistes.

6 comentaris:

  1. Ferran Bel també hi estarà? Entre els dos li podran fer un bon pressing a Cañete, no? Suposo en aixo, aniran de la ma ...
    Que no s'obliden de preguntar per tots els sinonims - transferencies, interconexions, bancs d'aigua, "canals" ....

    ResponElimina
  2. Si senyor, en la utilitat que té el Senat i estarem salvats i Darth Cañeter se retirarà i la força del ovi joan Sabater resplendirà per tot el territori jedi ebrenc...i Bel, sortirà del "lado oscuro de la fuersa"?lo dit, ciencia ficció...

    ResponElimina
  3. En 2 collons, membre d'un partit que no va redactar el pla de conca, que va tombar l'esmena a l'estatut on la generalitat tenia dret al veto a qualsevol transvasament, ... i que ha impulsat lo xerta - sènia o el pla de regadius d'aragó ... quin collons ...

    ResponElimina
    Respostes
    1. pos si, i més INRIs que li podríem afegir.

      Elimina
  4. Sorprenentment no he vist cap noticia a la Marfanta sobre el toque que la UE li ha donat a Cañete respecte a les dessaladores.

    La UE exige ...

    Els paganos alemanys podrien dir allò de por mis cojones que fareu servir les dessaladores. Entre això i lo del corredor central, el PP està fent un ridicul espantós. Pobrets d'ells que ni tan sols proposen un nou transvasament, se'ls mengen a Brusel·les.

    ResponElimina
  5. Em sembla bé que ens enfrentem al transvasament de Cañete, pero no oblidem el bosc per culpa dels arbres! Vull dir, mentre el demoni banyut és Cañete, els canals fan cami, i els regadius d'Arago també - tot aixo amb l'acord implicit de TOTS els governs haguts i per haver.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta