6 de gener del 2013

Montse Castellà, en un disc recopilatori de la revista Enderrock i al festival Barnasants




TORTOSA (Baix Ebre).- La revista Enderrock dedicarà el seu número de gener a la música cantada per dones, amb el qual regalarà el compacte 'Dones i cançons', un disc que inclou un tema interpretat per la cantautora tortosina Montse Castellà. L'especial de la revista Enderrock serà presentat el proper dijous a càrrec del director del festival Barnasants, Pere Camps, en un acte que tindrà lloc a la Biblioteca Nacional de Catalunya. El disc uneix, en un mateix enregistrament, 16 de les veus femenines més importants de  la música del país. Montse Castellà hi apareix amb la cançó ʻLa barcaʼ, del seu tercer i darrer disc, 'Gèminis'. La peça és obra de la mateixa artista ebrenca, juntament amb Gerard Vergés i Jesús Massip, homenatjats a lʼesmentat treball discogràfic. Però en el mateix disc recopilatori hi són també presents cantants com Sílvia Pérez Cruz, Ivette Nadal, Anna Roig, Marina Rossell, Mertixell Gené, Névoa o Carme Canela.


D'altra banda, Montse Castellà també actuarà en el mateix Festival Barnasants. Lʼactuació de la cantautora tortosina serà el divendres, 8 de març, a lʼemblemàtica sala barcelonina Luz de Gas. Servirà per fer un concert antològic que repassarà els temes més importants dels tres discos que ha editat fins ara. A més, es tracta de la primera presència de Montse Castellà al Barnasants, i lʼorganització del festival pretén que el concert esdevinga  també un acte reivindicatiu, tenint en compte que serà amb motiu del Dia Internacional de la Dona. És per això que la cantautora sʼacompanyarà al violí de Simone Lambregts, col·laboradora habitual, i tindrà altres col·laboracions especials per a aquella nit, que sʼaniran detallant quan es vagen concretant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta