19 de juny del 2013

Dinou restaurants de la Ràpita se sumen a la V Ruta del Tast

SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Sant Carles de la Ràpita ja ho té tot a punt per celebrar la cinquena edició de la Ruta del Tast, que enguany serà del 27 al 30 de juny, i també del 4 al 7 de juliol. Un total de 19 bars i restaurants se sumaran a la Ruta del Tast de la Ràpita, que està concebuda com una peregrinació pels diferents establiments del municipi, que oferiran tapes elaborades per a l’ocasió. El regidor de Turisme de la Ràpita, Lluís Granero, va explicar dimarts que en aquesta edició hi participen set locals més que l’any passat, i que cada tapa estarà vinculada a una consumició, amb un preu de tres euros. Segons Granero, l’increment en el nombre de bars i restaurants participants és una mostra de l’èxit que ha tingut la Ruta del Tast en els darrers anys, així com de l’interès creixent del sector de la restauració per participar-hi.

D’altra banda, amb la finalitat de potenciar l’originalitat i la qualitat de les tapes, l’àrea de Turisme atorgarà fins a tres premis en les categories “Tapa més creativa”, “Millor presentació” i “Millor sabor”. En aquest sentit, l’elecció el realitzarà un jurat que compta amb la col·laboració de Francesc López, xef del restaurant Torreó de l’Indià de l’hotel Villa Retiro de Xerta i únic cuiner del territori amb una estrella Michellin. En el jurat també hi participa Rafel Múria, membre del Col·lectiu de Cuina La Ràpita-Delta de l’Ebre, a més dels responsables dels portals d’internet Miraquebo.com i Surtdecasa.cat.

Per la seua banda, els visitants de la Ruta del Tast podran votar la tapa més popular a través del Twitter, amb l’etiqueta #assaboreixrapita, a més d’adquirir un passaport amb set caselles que podran segellar amb cada tapa que es consumirà. Els passaports completats entraran en el sorteig de dos dinars o sopars per a dues persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta