30 de setembre del 2013

Els nous terratrèmols per la injecció de gas al projecte Castor fan tremolar vidres i mobles a la Ràpita

SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- L'activitat sísmica davant de la costa de les Terres de l'Ebre i de Castelló no s'ha aturat aquest dilluns matinada. Els terratrèmols, segons Protecció Civil, estan relacionats amb la injecció de gas a la planta Castor. D'acord amb l'Institut Geològic de Catalunya, el sisme de més intensitat s'ha produït a les 4:21 hores de la matinada i ha estat de 3,9 graus a l'escala de Richter i ha estat percebut per la població. En aquest sentit, s'ha deixat sentir al sud de les Terres de l'Ebre i també a Tarragona. Tot i així, no es té constància de danys.

Al voltant de la mitjanit, s'han registrat dos sismes més, concretament a les 23:15 hores i a les 00:15 hores i han estat de 3,4 graus i 3,6 graus respectivament. Aquests darrers terratrèmols s'han deixat sentir sobretot a Sant Carles de la Ràpita, on la Policia Local i el 112 han rebut alguns trucades de veïns. Per exemple, el de les 00.15 hores va fer tremolar els vidres i els mobles d'algunes cases. Aquest diumenge, es van produir més sismes, concretament de magnitud de 2,8 i 2,7, respectivament, a l'escala de Richter. Tot i que no es van percebre per la població, en total ja són més de 300 els petits terratrèmols detectats a la zona.

+info: Dos nous terratrèmols davant de Vinaròs i Alcanar, enmig del debat sobre la paralització del projecte Castor


2 comentaris:

  1. I això que no tenia que passar res, això ja pareix una pel.licula de destrucción:http://humorcillet.blogspot.com.es/2013/09/castorstrofic-terremotos-en-las-tierras.html

    ResponElimina
  2. Eusebi:....y a medida que pongan mas gas, mas terremotos tendremos...solo espero que no haya un cataclismo horroroso...el gas cuando se mete en un recipiente si no esta licuado es como el aire comprimido, la corteza terrestre no es una bombona de hierro, sino mas bien como un globo y al final el terreno metera un CATA-CRAK!... para esto hay que hacerse unos depositos, bien al aire libre o colgados en la tierra, pero los pobres accionistas de este consorcio, no gastan tanto dinero si aprovechan unas cavidades naturales, y dicen que "peligro-peligro no hay...porque ellos viven en Madrizzzd"... y claro el Mediterraneo a los madriles no llegaran...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta