25 d’octubre del 2013

Comença la 182a Fira Agricola, Ramaderia i Industrial de Móra la Nova, la més antiga de l'Ebre



MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- Móra la Nova ha donat el tret de sortida a la 182a edició de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial, que durarà fins al proper diumenge 27 d'octubre. L'encarregat d'inaugurar aquesta edició va ser el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, qui també va presidir el lliurament de premis del Concurs de Vins i del concurs literari, així com la presentació del cartell de la Fira de l'Oli 2014. Pallarès va destacar la importància de continuar celebrant fires com la de Móra la Nova, i intentar pujar l'autoestima al territori en moments com l'actual. La Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova és un dels certàmens més antics del territori i aplega cada any entre 45.000 i 50.000 visitants, provinents majoritàriament de la Ribera d'Ebre i de les comarques veïnes.

Per la seua part, l'alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé, va destacar la fidelitat dels visitants de la fira, alhora que va insistir en la importància de mantenir aquells elements que els fan ser competitius. Durant aquests dies, Móra la Nova comptarà amb un total de 130 expositors, als quals s'han de sumar els 30 de la Fira del Vi, tot en una superfície total de 10.000 metres quadrats.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta