25 d’octubre del 2013

El consell del Baix Ebre gestionarà l'enllumenat públic de sis municipis de la comarca



 TORTOSA (Baix Ebre).- El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat aquest divendres, per unanimitat, un projecte d'estalvi energètic que englobarà sis ajuntaments del Baix Ebre. Aquest conveni signat entre l'ens comarcal i els ajuntaments d'Aldover, Benifallet, Paüls, Alfara de Carles, Xerta i Tivenys, suposarà un estalvi important en l'enllumenat públic. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, s'ha mostrat satisfet per la signatura d'aquest conveni, ja que suposa un benefici per a les hisendes municipals i per a la ciutadania.

D'altra banda, el ple del consell comarcal del Baix Ebre ha aprovat les bases de convocatòria dels ajuts individuals de desplaçament 2013-2014. Aquests ajuts van dirigits a aquells alumnes de la comarca que no disposen de transport escolar regular i viuen a més de tres quilòmetres del centre escolar. En la mateixa línia, també s'ha aprovat un conveni marc entre els diferents ajuntaments, que permetrà que les places restants del transport escolar obligatori puguin ocupar-les aquells alumnes d'estudis post-obligatoris, és a dir, de batxillerat i formació professional.

Soler també ha volgut destacar dos mocions aprovades per tots els grups comarcals. La primera és la declaració del Baix Ebre com a comarca solidària amb els malalts d'Alzheimer. La moció dóna suport a la iniciativa de la Confederació Espanyola d'Associacions de Familiars de persones amb Alzheimer, que reivindica la posada en funcionament d'una política d'Estat d'Alzheimer. L'última moció aprovada ha estat en rebuig del projecte Castor. Aquesta resolució demana el desmantellament i l'aturada de les accions que es realitzen a la plataforma d'Escal UGS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta