25 d’octubre del 2013

L'administració La Bruixa del Riu d'Amposta reparteix 5,1 milions d'euros de la Lotería Nacional



AMPOSTA (Montsià).- L'administració de loteria número 2 d'Amposta, la coneguda com Bruixa del Riu, ha repartit els 5,1 milions d'euros del primer premi de la Lotería Nacional del passat dissabte, 19 d'octubre. Es tracta del número 87.359. L'administració va vendre un total de 36 dècims, 35 premiats amb 60.000 euros i un dècim premiat amb fins a 3 milions d'euros. Un dels afortunats ha estat una persona que estava a punt de perdre la casa, segons ha explicat el propietari de l'administració ampostina.

El número va ser venut a Amposta a la mateixa administració, al restaurant Censals del Perelló, a la pastisseria Germans Marín de Camarles i a la llibreria Virtual de Sant Jaume d'Enveja. El propietari de l'administració la Bruixa del Riu d'Amposta, Agustí Centelles, ha explicat a Canal 21 Ebre que el mateix dia del sorteig van rebre moltíssimes trucades per preguntar-li si era correcte o no. Tot i això, molts dels afortunats no sabien que els havia tocar fins que van passar per l'administració a veure si tenien algun premi.

Però l'agraciat amb el dècim premiat a la sèrie i la fracció amb 3 milions d'euros encara no ha aparegut, segons ha explicat Centelles. Aquest premi s'afegeix a tots els premis que la Bruixa del Riu ha repartit, i que ja sumen més de 33 milions d'euros.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta