15 de novembre del 2013

Vuitanta persones participen en la Jornada Econòmica de la Terra Alta

GANDESA (Terra Alta).- El Consell Comarcal de la Terra Alta, juntament amb l’Associació de Dones Empresàries de les Terres de l’Ebre, ha organitzat aquest dijous a Gandesa la Jornada d’Economia de la Terra Alta, a la qual hi han participat una vuitantena de persones, representants de la societat civil, dels sectors socioeconòmics i de l'Administració pública de la contrada. La jornada ha comptat amb una primera part en què els participants han treballat en grups, coordinats per Sergi López, per debatre i proposar accions de futur per definir línies de desenvolupament de la comarca a partir dels actius actualment existents. La jornada ha sigut el punt culminant d'un procés de participació ciutadana que s'ha desenvolupat en diferents etapes. Anteriorment, es va efectuar una enquesta poblacional sobre desenvolupament econòmic i social a la Terra Alta, amb una participació de 152 persones de diferents àmits.

Del treball dels grups han sorgit setze propostes per dissenyar el futur desenvolupament de la comarca de la Terra Alta comptant amb les seues potencialitats. El president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, ha explicat que "la nostra voluntat és integrar en el debat sobre el futur de la comarca els sectors públic i privat, per això hem potenciat un intercanvi d'opinions i un debat enriquidor perquè cadascú aporti la seua opinió i les seues experiències". La Jornada s'ha clos amb la intervenció de Joan Antoni Melé, sotsdirector de Triodos Banc, qui ha efectuat un discurs en què ha defensat l’economia conscient, corresponsable i humana. Aquesta acció forma part del projecte Treball a les 7 Comarques, una iniciativa que està patrocinada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE).

Imatge Consell Comarcal de la Terra Alta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta