13 de desembre del 2013

ERC de Deltebre dissol l'executiva local en plena polèmica pels terrenys del Molí dels Mirons


DELTEBRE (Baix Ebre).- L'executiva local d’ERC a Deltebre s'ha dissolt aquest dijous, tot coincidint en el temps amb la polèmica que s’ha generat a l’Ajuntament de la població després de conèixer que l’actual primer tinent d’alcalde i regidor de Gestió de Territori, el republicà Gervasi Aspa, ha comprat 90.000 metres quadrats de terrenys a la zona del Molí dels Mirons. També poques hores després que el primer grup a l’oposició, CiU, demanés el seu cessament immediat a l'alcalde, el socialista José Emilio Bertomeu. Amb tot, la fins ara presidenta en funcions d’ERC a Deltebre, Elena Navarro Aloguin, ha desmentit en declaracions a Canal 21 Ebre que la dissolució de l’executiva local tinga res a veure amb la polèmica.

Segons ha explicat Navarro, quan Enric Insa va dimitir com a president local d’ERC, el passat mes de setembre, i ella va prendre el relleu com a presidenta en funcions, ja es va comunicar que en un parell de mesos l’actual executiva es dissoldria i es donaria pas a gent nova. Així, Navarro ha negat que la dissolució de l’executiva siga una dimissió derivada del cas relacionat amb Aspa, com s'havia especulat en alguns cercles polítics de Deltebre. En tot cas, la dissolució es produeix en un moment complicat a l’Ajuntament de Deltebre, i que podria fer trontollar el pacte de govern entre el PSC i ERC.

Imatge Adam Deosdad (arxiu)

4 comentaris:

  1. señor Morigan, normalmente la clase politica, es altruista...pero hay otros que opinan que para ser p_________ta y no ganar nada...

    ResponElimina
  2. Este cas fot molt mala olor. Pudor, vaja. I recordem allò de la dona del Cesar.
    En qualsevol cas, ja sabem qui no serà Delegat després de l'entrada de ERC al govern.

    ResponElimina
  3. Em referia a la compra de terrenys clar . No al títol de la noticia.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta