17 de desembre del 2013

Tortosa elimina 340 coloms amb noves captures al parc municipal, a la zona del mercat i al nucli antic



TORTOSA (Baix Ebre).-
L’Ajuntament de Tortosa ha tornat a activar el dispositiu per regular la colònia de coloms a la ciutat, amb l’objectiu de reduir els problemes de salubritat en el marc del control de plagues habitual. Les captures, que s’han fet al parc municipal, a la plaça Barcelona -al costat del mercat central- i també a la plaça dels Dolors, al nucli antic de Tortosa, i han permès eliminar 340 animals. Aquesta és una pràctica que l’Ajuntament de Tortosa posa en marxa periòdicament, i que permet reduir d’una manera considerable les molèsties, la brutícia i el dany al patrimoni que provoquen els excrements dels ocoloms.
 
Les captures les fa una empresa especialitzada mitjançant xarxes que atrapen als animals en grups de diferent número. Una vegada capturades, les aus són evacuades per la mateixa empresa, que s'encarrega d'eliminar-les. L'Ajuntament ha remarcat que tot plegat es fa d'acord amb la legislació vigent i amb els permisos corresponents del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

Imatge Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. ...pues me parece muy mal..., estoy de acuerdo en que los cazen, pero despues encerrados en un recinto cerrado con tela metalica, y darles unos dos meses para comer maiz, despues se sacrifican y que se los coman las personas necesitadas de la poblacion o bien a los ancianos que estan asilados...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta