29 d’abril de 2014

Móra la Nova tanca el 2013 amb un superàvit de més de 102.000 eurosMÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- El ple de l’Ajuntament de Móra la Nova va aprovar aquest dilluns al vespre una liquidació del pressupost de l’exercici 2013, que deixa un resultat positiu que puja a 102.679,41 euros. Aquest superàvit pressupostari i el tancament consecutiu en positiu dels darrers exercicis fan que, actualment, el romanent de tresoreria de què disposa l’Ajuntament moranovenc puga sumar 648.176,27 euros. Des de l’equip de govern es va recordar que l'Ajuntament sempre ha tancat els seus exercicis en positiu. "Les dades que avui presentem demostren que continuem gaudint d’una situació econòmica molt sanejada, gràcies a la bona gestió de l’equip de govern”, han destacat des del govern de CiU.

Per la seua part l’alcalde Ferran Bladé, va remarcar que aquestes dades positives, tot i el context de crisi, “sumades amb un nivell d’endeutament molt baix, ens ha de permetre continuar amb la política de no incrementar la pressió fiscal i alhora fer front als reptes i compromisos que el nostre equip de govern s’ha marcat per a l’actual mandat”. I és que els bons resultats econòmics s’aconsegueixen, segons Bladé, “gràcies a un control exhaustiu de les despeses que mirem que s’ajusten al màxim als ingressos que tenim, en cap cas es deu a una pujada d’impostos que de fet es mantenen congelats des de fa cinc anys, així com també hem mantingut el nivell d’ajuts i subvencions a les entitats i a la població en general com ara en els rebuts de les escombraries, l’IBI, el transport, als estudiants que es desplacen fora vila, a les empreses...”.

L’Ajuntament de Móra la Nova és dels pocs a les Terres de l'Ebre que té una situació sanejada, amb un nivell d’endeutament del 13,61%, sent el màxim permès 110 %. D’altra part, en la sessió plenària es va donar llum verd als últims tràmits perquè es posi en funcionament el tanatori municipal, com és la memòria justificativa de la implantació del servei, la viabilitat econòmica de la concessió, i el reglament regulador. Finalment, el ple va aprovar per unanimitat dues mocions presentades per l’oposició; una, proposada per Imnova-PSC, per millorar el web municipal, tot i mantindré la confidencialitat de les dades a l’hora de penjar-ne més informació; i una altra, a proposta d’ERC, per assegurar un cabal ecològic suficient per al riu Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta