14 de maig del 2014

Alcanar torna a reclamar el desmantellament del Castor sense indemnització a Escal UGS


ALCANAR (Montsià).- L'Ajuntament d'Alcanar  vol que el govern espanyol paralitzi definitivament i desmantelli les instal·lacions del projecte Castor i rebutgi fer front a la indemnització que hauria de percebre la promotora, Escal UGS, d'acord amb la concessió aprovada l'any 2008. Així li ho farà saber per carta el consistori al Ministeri d'Indústria, després d'haver conegut l'informe de l'Institut Geogràfic Nacional que vincula els sismes amb les injeccions. Més enllà del contingut, el consistori farà palès també en la missiva la seva indignació davant el que considera una maniobra de "deslleialtat institucional" per part de Madrid i li tornarà a reclamar tots els informes sobre el projecte.


Per la seua banda, la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Borrego, s'ha referit aquest dimecres al magatzem de gas Castor assegurant que el més important és "la sostenibilitat" de la zona i que, per tant, la continuïtat del projecte depèn dels informes dels experts. Així ho havia assegurat també el ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, en les últimes hores. A continuació, Borrego ha subratllat que "si existeix algun perill" l'activitat al magatzem de gas no continuarà. Malgrat tot l'enrenou generat per l'activitat sísmica registrada a la zona, la secretària d'Estat de Turisme ha afegit que el projecte Castor no ha afectat pas al turisme, sinó que "les xifres han augmentat".

Via ACN

1 comentari:

  1. ...pues por muchos "expertos" que hayan, yo personalmente he "fisgoneado" por el asunto de lo que hay en el interior del planeta, los pelos se me ponen de punta cada vez que pienso en ello, que me lo callo, pero lo que no me callo ni callare es que en algunos partidos politicos, hay los que hay y que salen a las fotos, pero tambien hay otros que "si son" y nunca salen fotografiados con los del partido, uno de "esos" es mister Florentino, asi que ya lo he dicho todo... los de esta zona de tanto en tanto bailaremos la jota..., solo espero que no lleguemos a bailar sobre la cuerda floja...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta