28 de maig del 2014

Amposta es promociona com a destinació de turisme esportiu amb la campanya 'La Ciutat del Riu'



AMPOSTA (Montsià).- L'Ajuntament d'Amposta ha presentat aquest dimecres a Barcelona la campanya de promoció turística "La Ciutat del Rriu". Ho ha fet en el marc del Palau Robert acompanyat dels restauradors del municipi i la presència de Guardet lo cantador i la seva rondalla. La campanya consisteix en uns audiovisuals que busquen donar a conèixer els actius culturals, comercials i paisatgístics de la ciutat, però també molt especialment posicionar-la com a destí de turisme esportiu, aprofitant que al desembre de 2012 la ciutat d'Amposta va obtenir el segell de Destinació de Turisme Esportiu que atorga l'Agència Catalana de Turisme i que la inclou com a pol d'excel·lència en la pràctica del rem en aigües tranquil·les. En aquest sentit, el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha lloat el model esportiu impulsat des d'Amposta.

La primera fase de la campanya ha consistit en l'edició de tres spots promocionals de la mà de la productora Films Nòmades que tenen com a eix principal la pràctica de l'esport d'alta competició, tot aprofitant per mostrar altres atractius de la ciutat com són el Centre d'Art, el Museu de les Terres de l'Ebre, la celebració de la Festa del Mercat a la Plaça o també els espais de gran bellesa natural del Delta, un paisatge únic, lligat al cultiu de l'arròs i també de la seva gastronomia.

En aquest sentit, la Directora general de Turisme, Marian Muró, ha aconsellat Amposta vendre's com la ciutat del millor arròs del món. També el secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, ha felicitat l'Ajuntament d'Amposta per tirar endavant una campanya que posa de manifest que allò que hi ha en aquesta ciutat del Montsià és "una joia". L'alcalde d'Amposta, Manel Ferré, ha afirmat que estava molt satisfet del vídeo promocional "La Ciutat del Riu" i d'haver pogut posar en valor els actius d'Amposta i la seva oferta gastronòmica.

En el transcurs de l'acte de presentació de la campanya, el Col·lectiu de Cuina de l'Arròs, que integren disset establiments d'Amposta i que és fruit del treball que des de fa temps està duent a terme l'Associació de Restauradors d'Amposta, ha presentat dues jornades gastronòmiques de l'arròs que coincidiran amb la plantada i la sega, al juny i a l'octubre, respectivament.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta