28 de maig de 2014

Arriba als jutjats la sortida de Ginestar del consorci de residus de la Ribera d'EbreMÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El govern del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre va donar a conèixer aquest dimarts al vespre, en sessió plenària, que el Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona ha fallat a favor del Consell Comarcal en el contenciós presentat per l'Ajuntament de Ginestar. L'Ajuntament ginestarol va presentar recurs en contra de la mesura presa per l'ens comarcal de notificar-li les despeses generades de 56.000 euros per la seua sortida del Consorci de Residus. Segons el president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Jordi Jardí, el jutjat dóna la raó a l'ens comarcal en relació a la mesura cautelar, sol·licitada pel consistori, de suspendre l'acord del Consell, i "condemna en costes a l'Ajuntament de Ginestar". El president comarcal ha reiterat que "no és just que un poble com Ginestar hagi de pagar innecessàriament un procés judicial que s'hauria pogut estalviar en base al diàleg i la negociació". Així les coses, Jardí ha tornat a oferir a l'Ajuntament de Ginestar la via de la concòrdia.

 El ple del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, en aplicació del conveni marc de col·laboració amb la Diputació de Tarragona, també va aprovar per unanimitat les bases que regeixen la concessió d'ajuts econòmics als ajuntaments de la comarca destinats a les escoles municipals de música corresponents a l'any 2014. El ple comarcal també va aprovar per unanimitat el conveni de col·laboració amb el departament de Cultura destinat a la gestió de l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre. En aquest sentit, Jardí ha manifestat que aquest conveni "incrementa la quantia amb més d'un 10 per cent respecte a l'any anterior".

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta