21 de maig del 2014

Detinguts dos joves a Tortosa per robar la bossa i tirar a terra una dona de 88 anys


TORTOSA (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat dos joves veïns de Tortosa, un de 17 anys i un altre de 19 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència. Els fets van passar l'11 de maig al migdia al carrer Sant Blai de la capital del Baix Ebre. Una dona de 88 anys que passejava pel carrer va ser abordada per un grup de joves, els quals li van donar una forta estrebada a la bossa de mà que duia i van fugir corrents. Com a conseqüència dels fets, l'anciana va caure a terra i es va donar un cop al cap contra la vorera.

L'impacte li va produir lesions per les quals va haver de ser hospitalitzada, tot i que es recupera favorablement. La investigació continua oberta. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, la investigació dels fets va portar a la detenció de dos joves de nacionalitat espanyola, un d'ells menor d'edat que va ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors de Tarragona. L'altre detingut va quedar en llibertat després de declarar a comissaria i haurà de comparèixer al jutjat de guàrdia de Tortosa quan sigui requerit. D'altra banda, els Mossos d'Esquadra també investiguen la participació d'un tercer jove en els fets i no descarten més detencions.

Via ACN

2 comentaris:

  1. Quina colla de pocavergonyes...

    ResponElimina
  2. ...si mucho "poca vergüenza", pero mañana volveran a lo mismo, sino aqui en otro sitio, pero la pobre señora no le respetaron los derechos, a estas "alimañas" hay que respetar sus derechos humanos...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta