20 de maig del 2014

El govern impulsa la comissaria dels Mossos de l'Ametlla de Mar, el dragatge del port dels Alfacs i una solució als pobles sense TDT



TORTOSA (Baix Ebre).- La comissaria dels Mossos d'Esquadra a l'Ametlla de Mar podrà entrar en funcionament segons el calendari previst, després que aquest dimecres se signarà l'acta de replanteig per poder iniciar les obres en poques setmanes. Amb un termini d'execució dels treballs d'onze mesos, l'objectiu del Departament d'Interior és que pugaestar operativa a finals del 2015. D'altra banda, el delegat del Govern a l'Ebre també ha informat que aquest mateix dimarts també s'ha signat l'acta de replanteig per iniciar les obres de dragatge del port d'Alcanar, d'acord amb el conveni signat amb la cimentera Cemex.

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha explicat que en la reunió del consell de direcció de l'Administració de la Generalitat d'aquest dimarts s'ha informat de l'inici imminent de les obres de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a l'Ametlla de Mar. Pallarès ha destacat que estan satisfets per aquest inici dels treballs, que permetrà cobrir policialment de manera més efectiva la costa ebrenca.

Per la seua part, en declaracions a l'ACN, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, ha recordat que el terme municipal arriba als 40.000 habitants durant molts dies a l'any pel volum de població que hi ha; sobretot, els caps de setmana i a l'estiu. A més, Martí ha destacat els eixos viaris que transcorren pel terme. "Estem al nord del Baix Ebre, al sud del Baix Camp, i hi ha molta gent que passa per l'autovia A-7, l'autopista AP-7, l'N340, la via del tren", ha afegit. L'edifici constarà de planta baixa, pis i un soterrani destinat a aparcament i unitat de detenció, amb una superfície construïda de 1.485 metres quadrats, i suposarà una inversió total de 2,5 milions d'euros.

Reunió per millorar la cobertura de TDT i telefonia mòbil 

Xavier Pallarès també ha informat que el pròxim 4 de juny, el director general de Telecomunicacions de la Generalitat visitarà les Terres de l'Ebre per conèixer la problemàtica real que hi ha sobre la cobertura de TDT i de telefonia mòbil en alguns pobles del territori. El delegat ha detallat que municipis com Godall, al Montsià; Paüls, al Baix Ebre; o Caseres, a la Terra Alta, tenen greus deficiències per rebre el senyal de TDT i també molts problemes de cobertura de telefonia mòbil. "El problema és essencialment econòmic i cal que hi trobem una solució. Espero que a partir del 4 de juny tinguem un calendari per resoldre-ho", ha afegit el delegat.

Via ACN
Imatge Arxiu Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta