5 de maig del 2014

El PSC de Deltebre no farà campanya per les europees però descarten dissoldre el grup municipal



DELTEBRE (Baix Ebre).- El tercer tinent d’alcalde de Deltebre, Joan Alginet, ha afirmat aquest dilluns que, de moment, l’alcalde i els regidors socialistes no s’han plantejat abandonar el grup del PSC –com sí van fer els seus companys a Flix el passat 20 de març. Amb tot, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Alginet ha remarcat que l’agrupació del PSC de Deltebre és crítica amb la direcció nacional del partit i també amb la gestora que s’ha implantat a la federació de l’Ebre. De fet, el regidor ha confirmat que els socialistes de Deltebre no participaran en la campanya per a les eleccions europees del 25 de maig, i que tampoc enviaran interventors ni apoderats el dia dels comicis.

Però Alginet ha assenyalat que la candidatura de l’actual alcalde, José Emilio Bertomeu, es van presentar a les eleccions municipals del 2011 sota les sigles del PSC, i que seguiran defensant com a grup municipal el seu programa electoral. En canvi, Alginet ha deixat més obert el futur polític de l’actual grup del PSC. Sobretot, de cara a les municipals del maig del 2015.

En la mateixa entrevista, Alginet ha aclarit la situació de l’exalcalde Gervasi Aspa en el cartipàs municipal. Així, el regidor ha recordat que, arran de la polèmica compra dels terrenys del Molí dels Mirons, l’alcalde va assignar a Aspa les carteres de Promoció Econòmica, Ocupació i Indústria, i Festes. Un decret que dies després el mateix alcalde va anul·lar, reconsiderant la seua decisió. Per tant, ara Aspa continua sent primer tinent d’alcalde, i els regidors han recuperat les seues atribucions. Això fa que el govern d’ERC i PSC vulga donar la polèmica per tancada, tot i que Alginet ha reconegut que els grups de l’oposició aprofitaran el tema per encarar la propera campanya electoral.

Finalment, Alginet no ha descartat que abans del final del mandat puguen haver més canvis en el cartipàs municipal. Siga com siga, ha recordat que aquesta és una competència de l’alcalde i que la idea del mateix govern és que no hi hagin més modificacions.

3 comentaris:

  1. Ho sento però és que al·lucino. Al·lucino molt.
    Tot això diu Alguinet : " l'agrupació local no farà campanya, ni tindra apoderats ni interventors ni posarà cartells, és una decisió que VAM prendre juntament en altres agrupacions...." ; " gestora....que no reconeixem " . La qual cosa seria respectable ( poc o molt ) sinó fos que ell mateix acaba dient: " Jo, per exemple, ja no sóc militant del PSC " . Home, no et fotràs de riure ! . Així, tot això que dius, que parles en primera persona de l'agrupació local, quin sentit té ? , sentit i ètica ? . Ja és prou kafkià que, no se'n del partit, es continue formant part del grup municipal ( una altra cosa és del govern ), a més, parla en nom de l'agrupació local de la qual no en forma part. No la marejem més la perdiu, per favor !
    Dit això, si el que ha volgut dir és que ha deixat de militar en el sentit històric del terme, però que no s'ha donat de baixa, que ho puntualitze, perquè ho trobo fonamental.

    ResponElimina
  2. ...aquestes persones se senten socialistes i catalans (i no uns botiflers)...

    ResponElimina
  3. Si són tan socialistes i catalans per què no tenen la valentia de constituir-se com una opció política independent deixant de banda una direcció del partit que els ha sotmès a una purga brutal i els maltracta sistemàticament.Però no, és més fàcil conservar la cadira i viure del cuento o jugar a un cavall guanyador passant-se a ERC (com lo senyor Ernest MAragall) enlloc de constituir un moviment socialista català i sobiranista, però claro com en aquesta darrera opcio se la juguen massa i podrien perdre la trona pos és més fàcil anar jugant entre dues aigües. Vergonyós

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta