20 de maig del 2014

El PSC vol fer candidatures a tots els pobles de l’Ebre i obre la porta a entendre's amb les agrupacions de Deltebre, Ulldecona i Flix



TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC té la voluntat de presentar candidatures en totes les poblacions de les Terres de l’Ebre, amb motiu de les eleccions municipals del 2015. Així ho ha assegurat aquest dimarts Manel de la Vega, un dels membres de la gestora del PSC a les Terres de l’Ebre, quan falta un any per als comicis i en plena crisi interna a causa de la posició del partit en relació a la consulta del 9 de novembre. De fet, De la Vega ha dit que la vocació dels socialistes és ser present amb llistes electorals en tots els ajuntaments del territori. També a Flix, Deltebre i Ulldecona, tres de les poblacions en què les agrupacions locals han estat més crítiques amb la direcció de Pere Navarro. Així, De la Vega ha afirmat que al PSC no hi sobra ningú, i que compta amb tothom per dissenyar les candidatures i encarar les eleccions municipals del 2015.

De la Vega també ha destacat que l’actual alcalde de Godall, Francesc Miró, pot fer una gran paper com a candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta. Segons l’exsecretari de Política Municipal del PSC de l’Ebre, Miró pot aportar la seua experiència municipal i propiciar el “canvi tranquil que Amposta necessita”.

D’altra banda, De la Vega ha volgut descriure el candidat socialista de Tortosa, Enric Roig, com un alcaldable molt proper a la ciutadania, amb un estil de fer política molt diferent al tarannà del convergent Ferran Bel. De fet, el dirigent socialista ha recordat que Roig s’ha compromès a treballar només per Tortosa i també a renunciar al sou com alcalde, si surt elegit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta