20 de maig del 2014

El segon Fòrum d'Ocupació del Campus Terres de l'Ebre de la URV ha permès tancar una quinzena de contractes


TORTOSA (Baix Ebre).- El segon Fòrum d'Ocupació a les Terres de l'Ebre per a la captació i retenció de talent al territori, organitzat pel Campus Terres de l'Ebre de la URV i per l'Institut per al desenvolupament de les comarques de l'Ebre (IDECE), va aconseguir tancar una quinzena de contractes laborals en les empreses participants. Celebrat el passat 8 de maig, la trobada universitària d'empreses i institucions amb aspirants va registrar un total de 1.254 visites als diferents expositors, duplicant de la llarg les xifres de la primera edició: es van lliurar 945 currículums i es van realitzar 769 entrevistes de treball, respecte les 377 i 388 de l'any anterior.

Els tràmits d'aquesta quinzena de contractes laborals permetran cobrir places i perfils professionals dins d'algunes de les empreses participants. Tot i això, no totes les places que s'oferien s'han pogut cobrir, ja que anaven dirigides a uns altres perfils professionals. Els organitzadors ja han anunciat que de cara una pròxima edició del Fòrum el pròxim 2015 s'intentarà limitar aquest desajust entre l'oferta i la demanda. Malgrat això, els responsables del Fòrum han destacat l'èxit d'aquest networking universitari.

Segons el sotsdirector del Campus, Xavier Farré, les xifres de contactes i currículums podrien encara ser més elevades que les esmentades, ja que "moltes empreses recollien informació per mitjans electrònics". L'objectiu del Fòrum d'Ocupació a les Terres de l'Ebre per a la captació i retenció de talent al territori és ser una eina per a les empreses de captació de talent intel·lectual dels alumnes recent titulats i de les persones amb formació, per evitar la fuga d'aquest talent fora del nostre territori. Enguany hi van participar un total de dinou empreses que operen o tenen la seu a les Terres de l'Ebre, gairebé el doble que l'any passat, a més de cinc institucions.

Via ACN

1 comentari:

  1. hola,

    Això és per informar el públic que l'senyora Anita Jones, un prestador privat de préstecs té obrir una oportunitat econòmica per a tots els necessitats de qualsevol ajuda financera. Donem préstec a tipus d'interès de 2% als individus, les empreses i les empreses sota un termes i condicions clares i comprensibles. poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per e-mail a: (anitajones154@gmail.com)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta