23 de maig del 2014

Els comerciants del nucli històric de Tortosa organitzen la tercera ruta de tapes 'Sabors del Nucli Antic'



TORTOSA (Baix Ebre).- L’Associació de Comerciants del Nucli Antic i l’Ajuntament de Tortosa han organitzat enguany una nova campanya per promocionar el nucli històric de la ciutat des d’una perspectiva comercial i lúdica. La programació comença el cap de setmana del 30 i 31 de maig, però segueix els divendres 6 i dissabte 7 de juny, amb la tercera edició de la ruta de tapes 'Sabors del Nucli Antic'. Segons el president de l’Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa, Joan Iniesta, enguany hi participen vuit bars i restaurants, que oferiran una tapa i un tast de cervesa o de vi per només dos euros. Els clients que hi participen rebran una butlleta on se segellaran les consumicions fetes a cada establiment. Les butlletes que hauran fet el recorregut sencer podran participar en el sorteig d’un sopar per a dos persones. Entre d’altres actes, també hi haurà una cercavila pels carrers del nucli antic (30 de maig), un karaoke (31 de maig), i una fira de productes fets a mà, que tindrà lloc la tarda-nit del 6 de juny.

D’altra banda, la campanya comercial ‘Barris antics: molt per descobrir, molt per oferir’, començarà aquest 2 de juny i s’acabarà el 22 de juny. Durant aquests dies, els clients que hagen comprat en qualsevol dels establiments de l’associació obtindran una butlleta de participació, amb la qual podran optar al sorteig de diferents premis. Per exemple, un lot de productes típics o bé visites turístiques al nucli antic. Es tracta d’una campanya que està emmarcada en el projecte 'Barris amb projectes' de la Generalitat, amb el suport de Pimec-Comerç i la Confeeració de Comerç de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta