26 de maig del 2014

ERC de l'Ebre afirma que seguirà treballant per sumar més gent al procés sobiranista



TORTOSA (Baix Ebre).- La Federació d'ERC a les Terres de l'Ebre ha celebrat aquest dilluns els resultats obtinguts en les eleccions europees de diumenge, i que ha situat la formació com a primera força política al territori. El president de la Federació d'ERC a les Terres de l'Ebre, Gervasi Aspa, ha afirmat que recullen els resultats amb una "gran responsabilitat", que entomen el repte que els demana la ciutadania i que seguiran treballant per continuar sumant més gent al procés sobiranista. En aquesta línia, Aspa ha destacat que respecte les eleccions europees del 2009, el vot sobiranista al territori ha pujat més de 10 punts amb un 66'56% respecte 55'83% de fa cinc anys.

Aspa també ha valorat que la gent de les Terres de l'Ebre ha entès que a Europa s'hi juguen qüestions clau pel territori com el Pla de Conca o el projecte Castor. Així mateix, ha destacat els bons resultats que ERC ha obtingut a Tortosa i Amposta, situant-se per primera vegada, com la força més votada. Quant a les futures eleccions municipals, ERC ha assegurat que amb aquests resultats a la mà, però també com han fet sempre, intentaran continuar sumant i presentar llistes als 52 pobles de les Terres de l'Ebre. En els darrers comicis la formació republicana va aconseguir formar llistes en una quarantena de municipis.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta