22 de maig del 2014

ERC insisteix des de Tortosa que les europees són 'decisives' per a l’Ebre i per a Catalunya


TORTOSA (Baix Ebre).- El centre cívic de Ferreries va ser l'escenari aquest dimarts de l’acte de campanya d’ERC a Tortosa, amb motiu de les Eleccions Europees del proper 25 de maig. L'acte va comptar amb la presència de Pere Aragonès, diputat al Parlament, Francesc Barbero, candidat ebrenc al Parlament Europeu, Marc Puigdomènech, president d’ERC-Tortosa, i Alícia Gamundi, regidora a l’Ajuntament de Tortosa. Davant d'una vuitantena d'assistents, Gamundi va presentar l’acte recordant la importància de les eleccions de diumenge per al territori. Per la seua banda, Puigdomènech va explicar el que representa la Unió Europea per a Catalunya en inversions (FEDER, FSE) i política agrària comuna (PAC), evidenciant que cal la independència per aconseguir un tracte just que ara no s'està revent. Va exposar també les raons econòmiques per les quals “tant Europa com l’Estat espanyol seran els primers interessats a pactar que Catalunya continuï dins de la UE”.

Tot seguit, Francesc Barbero va recordar la importància de votar aquest diumenge per al futur de l’Ebre, per defensar-lo davant del nou pla hidrològic impulsat pel PP, i per tenir prou força per evitar que Miguel Arias Cañete sigui comissari europeu. Barbero va reivindicar la necessitat que es passi comptes de les inversions que es realitzen amb els diners dels contribuents, i va reclamar “una Europa més humana, al servei de les persones". Finalment, Pere Aragonès va insistir en la importància de votar aquest diumenge perquè, essent circumscripció única estatal, cal que Catalunya tingui la màxima representació al Parlament Europeu. Aragonès va recordar que “només ERC pot garantir que del primer a l’últim candidat són independentistes”, i va apostar per una Europa al costat que prioritzi la petita i mitjana empresa, per davant dels grans interessos econòmics.

Imatge ERC Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta