27 de maig del 2014

Gandesa obrirà al setembre el viver d’empreses de la Terra Alta, un cop solucionat el subministrament elèctric



GANDESA (Terra Alta).- L’Ajuntament de Gandesa està enllestint els darrers detalls per poder obrir les portes del viver d’empreses de la Terra Alta. El viver d’empreses es va construir el 2011 a partir de la subvenció d’un milió d’euros del fons d’industrialització de l’Estat per dinamitzar l’economia de les Terres de l’Ebre, però en realitat el projecte es remunta al 2006. A més del fons estatal, l’obra també va rebre el suport econòmic de la Generalitat, de la Diputació i del Consell Comarcal de la Terra Alta. L’alcalde de Gandesa i president de l’ens comarcal, Carles Luz, ha explicat aquest dimarts que ja han aprovat els preus públics del viver, i també que s’han superat diverses dificultats de tipus econòmic i per portar-hi el subministrament elèctric. Segons Luz, ara tot això s’ha solucionat i el viver d’empreses podrà obrir les portes amb la vocació de ser una eina per a les empreses i les persones emprenedores de la Terra Alta.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’alcalde de Gandesa ha detallat que el viver d’empreses ja ha començat a funcionar amb els primers inquilins i a marxa lenta, però que confien estar a ple rendiment i amb tots els serveis a partir del setembre. Luz també ha assenyalat que el viver serà un reflex de la diversitat econòmica de la Terra Alta, tot i que la indústria agroalimentària tindrà un paper important. En la seua primera fase, el viver es va dissenyar amb onze despatxos i cinc naus industrials, a més d’una sala de reunions amb capacitat per a una vintena de persones i espais comuns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta