27 de maig del 2014

Imma Juan destaca que CiU ha guanyat les europees en 25 dels 52 municipis de les Terres de l'Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- La presidenta de CiU a les Terres de l'Ebre, Imma Juan, ha fet una valoració positiva dels resultats aconseguits per la formació en les eleccions europees de diumenge. Després de felicitar ERC per la seua victòria al conjunt de Catalunya i les Terres de l'Ebre, Juan ha posat de manifest el fet que CiU no només hagi mantingut el nombre de vots, sinó també hagi aconseguit incrementar-los tot i el desgast que suposa està al capdavant del Govern en moments com els actuals. De fet, Juan ha destacat que CiU ha estat un dels "pocs partits de govern" a Europa que ha pogut aguantar els resultats. En aquesta línia, Juan també ha destacat que CiU ha guanyat en 25 dels 52 pobles de les Terres de l'Ebre i que la diferència en ERC en nombre total de vots és només de 2.015.

Juan també ha valorat positivament l'augment de la participació en les eleccions i, de la mateixa manera que aquest dilluns destacava el president de la Federació de l'Ebre d'ERC, Gervasi Aspa, Juan ha remarcat el fet que els partits que donen suport a la consulta del 9 de novembre hagin aconseguit al territori gairebé el 67% dels vots. Una xifra que Juan assegura que evidencia que les Terres de l'Ebre "tenen una posició clara" respecte el procés engegat.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta