26 de maig del 2014

Jordan (ICV) exigeix a Bel un 'canvi d'actitud' en la recta final del mandat a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu d'Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jordi Jordan, ha volgut fer aquest dilluns balanç del mandat de Ferran Bel al capdavant de l'alcaldia de Tortosa, just quan es compleixen tres anys de les eleccions municipals del 2011. Jordan ha destacat que durant aquest període en què CiU ha governat amb majoria absoluta, l'alcalde ha actuat de forma "prepotent" sense saber administrar aquesta majoria. El portaveu ecosocialista també ha afirmat que Bel no té sensibilitat social envers els veïns que ho estan passant malament a causa de la crisi econòmica i que la gestió per part de l'Ajuntament de Tortosa i el seu govern és "deficient", sovint acompanyada de "mentides i manipulacions" cara la ciutadania.

Així les coses, Jordan ha fet quatre crides a l'equip de govern de CiU i a l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel. D'una banda, ha demanat un canvi d'actitud i més humilitat a l'hora d'administrar la seva majoria absoluta, amb respecte davant les propostes de l'oposició. També han reclamant més sensibilitat per la gent de Tortosa que ho està passant malament, que es treballi pel futur de Tortosa i "no només pensant en guanyar unes eleccions" i que l'alcalde assumeixi les seves responsabilitats, amb una clara referència al fallit projecte de piscines a Ferreries.

"Resultats magnífics" a les europees

D'altra banda, Jordan ha mostrat la seua satisfacció pels resultats aconseguits per la formació al territori. Després de reconèixer i felicitar a ERC per la victòria aconseguida en aquestes eleccions europees, Jordan ha destacat que Iniciativa també ha aconseguit sumar 3.000 votants més respecte els anteriors comicis, amb resultats remarcables a Amposta i Sant Carles de la Ràpita i, especialment, a Tortosa. De fet, Jordan ha detallat que Tortosa és la sisena capital de comarca del conjunt de Catalunya on ICV ha tret uns millors resultats. D'altra banda, el president d'Iniciativa a les Terres de l'Ebre ha afirmat que ja es pot anunciar que bipartidisme ha acabat i que tant a Catalunya com al conjunt de l'Estat espanyol les noves esquerres guanyen posicions.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta