1 de maig del 2014

La manifestació de l'1 de Maig a Tortosa acaba amb una crida a participar en les eleccions europees


TORTOSA (Baix Ebre).- Unes 200 persones s'han manifestat aquest 1 de Maig pels carrers de Tortosa, en la protesta convocada per la UGT, CCOO i la USOC amb motiu del Dia Internacional dels Treballadors. Enguany, el lema de la manifestació era 'Contra la pobresa laboral i social: més ocupació, més convenis i més salaris'. La marxa ha sortit puntualment a les dotze del migdia des de la plaça del Carrilet i, en el seu pas per l'avinguda de la Generalitat, ha tornat a coincidir amb la XV Cursa Popular i XI Caminada Ciutat de Tortosa. Un cop a l'Ajuntament, s'ha llegit un manifest en què s'ha fet una crida a la mobilització i també a participar en les eleccions europees del 25 de maig, per votar aquells partits que defensen un altre model social i una gestió de la crisi no basada en polítiques austericides.

De la mateixa manera, en el manifest també hi ha hagut paraules contra les desigualtats, la violència masclista, la retallada de drets i llibertats i els atacs a la llengua catalana. En aquest sentit, els sindicats UGT, CCOO i USOC també han deixat clar la seua posició favorable al dret a decidir i a la celebració de la consulta. A part dels representants sindicals, també han assistit a la manifestació de Tortosa nombrosos càrrecs electes dels partits d'esquerres, com ara Joan Sabaté i Enric Roig (PSC), Josep Felip Monclús i Adam Tomàs (ERC) o Jordi Jordan (ICV).

4 comentaris:

  1. Fins quan seguiran fernt coincidir la cursa franquista amb l'1 de maig? Que pinten els cómplices en les retallades (ERC) de CIU en la manifestació?

    ResponElimina
  2. Fins quan seguiran fernt coincidir la cursa franquista amb l'1 de maig? Que pinten els cómplices en les retallades (ERC) de CIU en la manifestació?

    ResponElimina
  3. Exacte, la mateixa pregunta es fa molta gent amb els sindicat UGT respecte la pèrdua de drets socials i laborals...

    ResponElimina
  4. Jo el que no veig lògic, entre altres moltes coses, és la crida a participar a les eleccions europees. Creia que ho feien els partits això. Igual estic antivotat!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta