23 de maig del 2014

La nova xarxa de Rodalies del Camp arribarà a l’Hospitalet de l’Infant a mitjans de juny




TORTOSA (Baix Ebre).- A partir del mes de mitjans de juny, Rodalies del Camp de Tarragona tindrà dos noves freqüències els caps de setmana i arribarà a l’Hospitalet de l’Infant. A més, els trens de la xarxa de rodalies també tindran parada a l’estació de Mont-roig del Camp. Mentrestant, la portaveu de la plataforma Trens Dignes, Montse Castellà, ha afirmat aquest divendres que la seua proposta d’integrar les Terres de l’Ebre a la xarxa de Rodalies del Camp de Tarragona és vàlida i perfectament assumible per part de Renfe i de la Generalitat. Castellà ha recordat que hi ha quatre trens de surten de Cambrils a les 8.09 hores, a les 12.30 hores, a les 14.45 hores i a les 17.31 hores, que s’esperen prop d’una hora a Mont-roig del Camp.

Segons la plataforma Trens Dignes, aquests combois podrien tenir el seu inici a l’estació de Tortosa una hora abans per millorar les freqüències i també els preus de la línia R16. El mateix es podria fer amb dos trens que surten de Reus i que podrien aprofitar-se a la línia R15 del Priorat i de la Ribera d’Ebre. A més, es tracta de trens que permetrien donar servei en les franges horàries que el servei ferroviari de les Terres de l’Ebre presenta més mancances.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta