28 de maig del 2014

La Ràpita celebrarà la sisena Festa del Mar els propers 14 i 15 de juny



SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Els propers 14 i 15 de juny Sant Carles de la Ràpita celebrarà la sisena Festa del Mar. Per a l'ocasió s'ha preparat un gran ventall d'activitats de lleure i oci que es poden realitzar a la Badia dels Alfacs. Des de surf estel, a caiac, vela lleugera i de creuer, windsurf, paddle surf, kitesurf o wakeboard. Així mateix, i com ja és habitual, coincidint amb la Festa del Mar se celebrarà la tercera Travessia per la Badia dels Alfacs. El president de l'Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita, Joan Barberà, ha explicat que l'objectiu és apropar a la població de la Ràpita i de les Terres de l'Ebre a la mar. En aquest sentit, Barberà ha destacat que la Ràpita i la seva badia són un lloc excepcional per a la pràctica d'esports nàutics i que aquests dies, amb un preu de cinc euros, tot aquell que vulgui podrà practicar alguna de les activitats que s'han preparat.

Quant a la travessia, Joan Anguita, un dels representants d'Ocean Factory, entitat organitzadora de la travessia nedant, ha explicat que esperen superar el centenar de participants de l'edició anterior. Anguita també ha detallat els motius que els va portar a organitzar la travessia a Sant Carles de la Ràpita. La travessia fins a la punta de la Banya també es podrà realitzar en caiac, paddel surf, vela lleugera o veler amb reserva prèvia i un preu de 10 euros que inclou un avituallament especial, amb productes locals dels territori al Xiringuito de la Costa.

L'alcalde de la Ràpita, Joan Martin Masdéu, ha afirmat que d'allò que es tracta és de fer una gran Festa del Mar i que participants i visitants vegin les nombroses possibilitats que ofereix el municipi. En la Festa del Mar hi col·laboraran fins a 17 empreses associades a l'Estació Nàutica i també el Parc Natural del Delta de l'Ebre.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta