15 de maig del 2014

Amposta activa obres públiques que sumen 14,5 milions d’euros i que s'executaran els propers mesos


AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha anunciat aquest dijous que les obres de la nova residència de la capital del Montsià tindran un cost final d’uns 12 milions d’euros. Així, tot i que la Fundació Privada de Serveis Socials del Montsià (FUSSMONT) ha adjudicat per set milions la construcció de la residència a l’empresa gironina Rubau, aquesta setmana també s’ha atorgat la direcció de l’obra a una unió temporal d’empreses formada per dos gabinets d’arquitectura d’Amposta, amb un import de 87.000 euros més IVA. A banda, també caldrà construir-hi la cuina de la nova residència i equipar-la. En declaracions a Canal 21 Ebre, Ferré ha afirmat que la constructora té el repte de fer les obres en un termini de vuit mesos, perquè el nou equipament geriàtric puga estar enllestit cap al gener o febrer del 2015.

En aquest sentit, Ferré ha rebutjat les crítiques que han arribat des de l’oposició per l’adjudicació de les obres de la residència, una de les prioritats en aquest mandat per a Amposta. Així, l’alcalde ha afirmat que el govern de CiU no s’ha precipitat i ha deixat clar que confia en el compromís de la Generalitat, tot assegurant que concertarà 140 places públiques de la residència un cop que l’obra estiga acabada.

En la mateixa entrevista, l’alcalde d’Amposta ha assenyalat que la bona gestió econòmica, amb el tancament de l’exercici del 2013 amb un romanent de tresoreria de tres milions d’euros, permetrà que l’Ajuntament puga emprendre en els propers mesos una sèrie d’obres públiques per valor de més 2,5 milions. Els projectes més immediats són la reforma del carrer Major i de la plaça de l’Ajuntament, que seran zona de vianants, i també la rehabilitació de l’antic escorxador per obrir-hi una nova oficina de turisme i el centre d’interpretació del Delta, que tindrà un pressupost de 530.000 euros.

Quant a les obres del carrer Major i la plaça de l’Ajuntament, Ferré ha explicat que han intentat consensuar el projecte amb el veïnat, ja que tot el sector serà zona de vianants i s’eliminaran places d’aparcament. El projecte ja ha sortit a concurs amb un pressupost de sortida de 310.000 euros, amb un termini d’execució de sis mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta