25 de maig del 2014

Mor un motorista en xocar contra un totterreny a la carretera de Prat de Comte




PRAT DE COMTE (Terra Alta).- Un motorista ha mort aquest diumenge al matí com a conseqüència de la col·lisió amb un totterreny, a la T-330, a Prat de Comte. L'home és un veí de Casp de 55 anys. L'accident ha passat al punt quilomètric 24 d'aquesta carretera, en sentit Horta de Sant Joan, i els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 11.25 hores. Per causes que encara s'estan investigant, la moto ha xocat amb el totterreny i el conductor de la motocicleta ha perdut la vida. Han treballat en el sinistre cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quant a afectació viària, s'ha tallat el carril de la via en sentit Horta de Sant Joan i s'ha habilitat pas alternatiu. No s'han registrat retencions.

Via ACN

3 comentaris:

  1. A banda de lamentar la mort del motorista, com és lògic......" cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) " Continu sense entendre aquests protocols.
    Voleu dir que amb l'ambulància ( un helicòpter -si és el cas - ) dos patrulles dels Mossos i una dotació de bombers no n'hi hauria prou ? . És més, suposant que no sabessin el numero d'afectats- de l'únic que s'entén que hi hagi més efectius seria de l'ambulància. Però vaja, deu ser que no n'entenc !

    ResponElimina
  2. ...hombre "no piensas" (y no lo digo por el pienso que se come), estamos en tiempos algo raros, imagina por un momento que un grupo de terroristas islamicos, esten haciendo "de las suyas", que en vez de un triste mal momento, o casualidad con mala suerte, que haya coincidido en esta tragedia, fuese que un terrorista haya apretado el disparador (el gatillo) de su AK-47, haya reventado una o dos ruedas del todoterreno y..., en fin es normal que los polis peguen un vistazo..., los terroristas, no se paran con una cosa, hacen todo el mal que pueden, es decir yo si lo veo normal, y mas en los tiempos que estamos... en fin lo siento por el infortunado motorista y el pobre conductor que tambien debe pasarse lo suyo...

    ResponElimina
  3. Albertino, crec q me superes de "pillat".

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta