23 de maig del 2014

Santi Vila (CiU) es mostra convençut que l'Ebre trobarà protecció a Europa



DELTEBRE (Baix Ebre).- El conseller de Territori i Sostenibilitat i membre de l'executiva de CDC, Santi Vila, va reiterar aquest dijous a la tarda el compromís de CiU en defensa del cabal ecològic al tram final del riu Ebre. En una compareixença davant els mitjans de comunicació al bell mig del pont Lo Passador -que uneix Deltebre i Sant Jaume d'Enveja-, Vila va denunciar una vegada més que l'Estat espanyol ha incomplert la Directiva Marc de l'Aigua. També va insistir que aquest 25 de maig Catalunya es juga tenir aliats a Europa que recordin als estats que han de complir amb "uns valors i principis".

En aquesta línia, Vila ha recordat que la Generalitat ha requerit al Ministeri d'Agricultura i Medi Ambient que revisi el Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre abans de combatre'l per la via contenciosa. En cas contrari, el conseller de Territori i Sostenibilitat s'ha mostrat convençut que l'Ebre trobarà protecció a les institucions europees. En la seua visita al territori, Vila va estar acompanyat del candidat de CiU al Parlament de Catalunya per les Terres de l'Ebre, Joan Pere Gómez, el delegat del Govern, Xavier Pallarès, la presidenta de CiU a l'Ebre, Imma Juan, la diputada Meritxell Roigé, i alcaldes i regidors del territori.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta