23 de maig del 2014

S'aprova sense unanimitat el recurs de l'Ajuntament de Tortosa contra el traçat de l’autovia A7


TORTOSA (Baix Ebre).- L’Ajuntament de Tortosa ha decidit presentar un recurs de reposició contra l’aprovació de l’estudi informatiu de la nova autovia A7 entre la Jana i el Perelló. Així s’ha formalitzat en el ple extraordinari celebrat aquest divendres al matí, en què per primera vegada s’ha trencat la unanimitat política amb què Tortosa havia abordat fins ara aquesta qüestió. I és que el recurs s’ha aprovat amb els vots dels grups de CiU, PSC, ERC, Iniciativa-Entesa per Tortosa i PxC, mentre que l’únic regidor del PP ha optat per l’abstenció. En aquest sentit, l’alcalde de Tortosa ha lamentat la posició de Xavier Dalmau i ha negat que el recurs puga suposar un nou retard en la construcció de l’autovia. A més, Ferran Bel ha insistit que el govern de l’Estat “no té cap voluntat política, ni pressupostària ni financera per tirar endavant el projecte”.

El tram de les Terres de l’Ebre és l’únic pendent de l’autovia del Mediterrani, que discorre entre Castelló i Tarragona: uns 60 quilòmetres amb un cost de 470 milions d’euros. Els termes municipals afectats per aquesta actuació són la Jana, Traiguera i Sant Rafel del Riu, a la demarcació de Castelló, i Ulldecona, Godall, la Galera, Santa Bàrbara, Tortosa, l’Aldea, Camarles i l’Ampolla, a les Terres de l’Ebre. Però és a l’altura del poble de Campredó, i més concretament a la barriada de Font de Quinto, on es manté el principal punt de conflicte amb el traçat d’una autovia que el territori fa més de 10 anys que espera.

Imatge arxiu Marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta