5 de juny del 2014

Antoni Espanya donarà pas a Francesc Miró sense desconnectar del PSC d’Amposta



AMPOSTA (Montsià).- El primer secretari del PSC a Amposta, Antoni Espanya, ha avalat aquest dijous la proclamació de l’actual alcalde de Godall com a candidat dels socialistes a la capital del Montsià. Un relleu que es visualitzarà dilluns de la setmana que ve, amb motiu d’un dinar amb els militants del PSC d’Amposta. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Espanya ha assenyalat que Francesc Miró és un ampostí que durant 16 anys ha estat alcalde de Godall, i ha volgut agrair la seua aposta per enfortir el projecte municipal del PSC amb la seua experiència al capdavant d’un ajuntament. De fet, el portaveu del PSC a Amposta ha reiterat que Miró garanteix una “renovació amb experiència” per a la candidatura dels socialistes a les eleccions municipals del 2015.

A més, Espanya no ha descartat formar part de la candidatura del PSC per a les municipals del 2015, si així li ho demanen. De fet, ha assenyalat que la seua intenció és seguir vinculat al projecte polític del PSC a Amposta. Però Espanya ha remarcat que després de 12 anys a l’Ajuntament calia fer un canvi i promoure una renovació tranquil·la.

En la mateixa entrevista, Espanya ha volgut fer un primer balanç de la seua trajectòria com a regidor de l’Ajuntament ampostí. En aquest sentit, el portaveu del PSC ha afirmat que potser la seua principal aportació és que els socialistes van trencar el tabú de fer una oposició contundent a Amposta, sense que això s’interprete pels governs de CiU com un atac a la ciutat o a la mateixa institució municipal. De fet, Espanya ha admès el bon moment de les relacions entre CiU i PSC a Amposta, fins al punt que darrerament el govern de Manel Ferré ha aprovat moltes de les mocions dels socialistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta