4 de juny del 2014

CiU iniciarà la precampanya de les municipals amb l'acció 'Millorant els barris, transformem Tortosa'



TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, les regidores i regidors del grup municipal de CiU, i la resta de persones que configuren el seu equip, tornaran a visitar en els propers dies els barris del municipi, amb l’objectiu principal de recollir les propostes de les veïnes i veïns per continuar millorant la ciutat. Amb el lema “Millorant els barris, transformem Tortosa”, CiU torna a implantar aquesta campanya de proximitat que permetrà també informar de totes les actuacions que l’Ajuntament de Tortosa ha fet darrerament en cadascun dels barris.

Durant el mandat, segons CiU, Bel ha estat el contacte amb els ciutadans, entitats i associacions de veïns. Però amb aquesta campanya, l’alcalde vol que tota la ciutadania puga tenir l’oportunitat d’expressar les seues inquietuds i manifestar-li personalment, a ell o als membres del seu equip, quines són les necessitats del seu barri i com des de l’Ajuntament es pot continuar treballant per millorar el barri i la ciutat.

CiU ha recordat, tanmateix, que Bel va ser el primer a instaurar la figura del regidor de barri a l’Ajuntament de Tortosa, que ha quedat acreditada com una ena molt útil de connexió i relació entre barris, associacions de veïns i la institució municipal. "Tant quan estàvem a l’oposició com en el temps que hem estat al capdavant del govern municipal, aquestes campanyes han estat molt útils, i vull agrair la col·laboració dels ciutadans. De fet, molts dels suggeriments que hem rebut en aquestes campanyes els hem pogut implantar; altres, essencialment per motiu de restriccions pressupostàries, no s’han pogut implementar però ens serveixen igualment per configurar la Tortosa que entre tots estem construint", ha afirmat Bel.

A banda, CiU ha obert un canal de comunicació via correu electrònic (ciu@tortosa.cat), que s’afegeix a la possibilitat de tots els ciutadans que vulguin acostar-se a les parades que l’equip de Ferran Bel situarà pels barris de la ciutat entre el 20 de juny i l’1 de juliol.

Imatge Arxiu Marfanta.com

2 comentaris:

  1. ...pues haber si arreglan Felipe Pedrell a la altura del bar/farmacia frente al cada vez menos nutrido parquet de bomberos (antiguamente los bomberos estaban alli...) que cuando llueve el agua salta aceras y entra a las casas, con unos cuantos desagües, la cosa solucionada...

    ResponElimina
  2. Lo del regidor de barris és un idea molt bo, pero aniria un pas més allà - proposaria que els regidors, en la mesura que poden, anessen sempre a peu pel barri, anant i tornant a la feina, que és l'unica manera d'observar amb tranquilitat els problemes del dia a dia. Trobo que almenys que hagin de marxar de la ciutat despres i necessiten el cotxe, estaria bé que estiguen gairebé tots els dies caminant pel barri - evidentment, els que hi viuen i referent als barris de dins la ciutat (suposo que la majoria de barris queden a només 20 minuts de l'ajuntament, no?). Bé, aqui deixo la proposta pel partit qui ho vulgui :)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta