9 de juny del 2014

Desarticulen un grup que robava en domicilis i que operava des de l'Aldea i Amposta


TORTOSA (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 3 de juny sis persones d'entre 25 i 43 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de l'Aldea i Amposta per cometre un total de 16 robatoris amb força en domicilis de diverses localitats del Baix Ebre, el Montsià i el Baix Camp. Els investigadors van detectar que, entre els mesos d'abril i maig d'aquest any, s'havien produït una sèrie de robatoris a les localitats d'Alcanar, Cambrils, Amposta i Tortosa que tenien certes similituds. Els assaltants forçaven la porta de les terrasses dels pisos als quals volien accedir per, un cop a dins, poder sostreure tot allò que estigués al seu abast, principalment joies, rellotges, aparells d'electrònica i diners en efectiu.

Per tal de no ser descoberts, prèviament els lladres feien vigilància per assegurar-se que no hi hagués ningú a l'interior. Ja amb els objectes sostrets, els lladres abandonaven el lloc sense aixecar sospites i, dies després, venien els que havien sostret en cases de compra - venda d'objectes de segona ma. Cal destacar que el grup estava perfectament organitzat i cadascun dels seus membres complia una tasca, des del cap del grup fins la dona que venia les joies en botigues de compra - venda d'or, passant pels qui cometien pròpiament el robatori. A més, els lladres havien fet d'aquesta activitat el seu modus vivendi ja que es tractava d'un grup estable que actuava de forma organitzada i continuada.

Així, amb els membres del grup plenament identificats, el 3 de juny es van dur a terme tres escorcolls en domicilis de les localitats d'Amposta i Aldea. A banda de les detencions, els agents van recuperar una cinquantena de joies que no havien pogut vendre. Els agents estan realitzant les gestions necessàries per tal de retornar els objectes als seus propietaris legítims. Els lladres van passar a disposició judicial i el jutge va decretar l'ingrés a presó per a quatre dels sis detinguts, i els altres dos van quedar en llibertat amb càrrecs.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta