16 de juny del 2014

El col·lectiu gai i lèsbic de l'Ebre convoca una manifestació pel 27 de juny a Tortosa




TORTOSA (Baix Ebre).- La Comissió Unitària 28 juny de les Terres de l'Ebre ha organitzat per divendres, dia 27 de juny, una marxa en defensa d'una sanitat sense discriminacions i d'una sexualitat lliure. En el marc del Dia Internacional per l'Alliberament Lèsbic, Gai, Bisexual, Intersexual i de Persones Trans, que a Catalunya es concretarà en una manifestació a Barcelona, la Comissió Unitària 28 de juny de l'Ebre han decidit organitzar també una sèrie d'actes paral·lels a Tortosa. La manifestació de Tortosa sortirà de la plaça Agustí Querol a les 19:30 hores i recorrerà diversos carrers del centre de la ciutat fins arribar a l'antic pont del ferrocarril.

Més enllà de la manifestació, es farà la lectura del manifest que enguany porta per títol 'Visc en positiu, I tu?. Trenca l'estigma del VIH-Sida, sanitat sense discriminacions', amb la col·laboració de l'il·lustrador Ignasi Blanch i de l'escriptora Francesca Aliern. Tot seguit, se celebrarà un concert amb diversos grups del territori. Des de la Comissió 28 de juny Terres de l'Ebre, Ferran Benaiges, ha demanat que s'acceleri l'aprovació de a Llei contra l'homofòbia i la transfòbia. En aquest punt, i tot i reconèixer que en els darrers anys s'ha fet un avanç important contra l'homofòbia, encara hi ha camí per recórrer.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta