9 de juny del 2014

El PSC d'Amposta comença la precampanya amb la presentació del candidat Francesc Miró


AMPOSTA (Montsià).- Francesc Miró ha estat presentat aquest dilluns com a candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta, en un acte que ha congregat un centenar de persones al restaurant L’Estany. Una candidatura del PSC que aposta pel canvi serè, seriós i responsable “després de 28 anys de govern monocolor de CiU caracteritzat per poques llums i moltes ombres”. “El nostre és un projecte molt engrescador que vol donar un aire nou a la ciutat, per atendre les persones, per estar al costat de la gent en moment de dificultats”, ha assenyalat Miró, que s’ha compromès a crear una oficina explícita per donar suport a la ciutadania en problemes tan preocupants com “els desnonaments, els enganys de les preferents, la pobresa energètica...” El candidat socialista està convençut que és possible un altre estil de governar Amposta. “El meu compromís és que la política ha d’estar al servei de la gent, ho he fet en un poble petit, Godall, i ho faré en una ciutat gran, Amposta”, ha afirmat el fins ara alcalde de Godall.

Un altre dels reptes per a Miró és recuperar el paper de capital territorial d’Amposta. “El nostre municipi ha de recuperar aquest lideratge per donar suport als nostres municipis, un lideratge que malauradament no tenim ni a Amposta ni a Tortosa, en què tots dos governs es dediquen a anar fent i no pensen en el conjunt del territori”, ha lamentat, tot denunciant que ja n’hi ha prou “de mirar-se al melic”. I ho ha argumentat amb exemples com la falta d’una línia d’autobusos amb els pobles de l’interior del Montsià o el poc pes que té el consell d’alcaldes, un pes que sí que va aconseguir durant el govern socialista a l’ens comarcal. “L’alcalde d’Amposta només ha assistit a tres reunions del consell en aquest mandat”, ha declarat Miró.

Precisament aquest compromís territorial és el que ha remarcat l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que ha volgut avui ser a Amposta per “fer pinya al costat de la candidatura de l’amic Paco”. “Té una visió del territori privilegiada, perquè ell veu Amposta com una gran capital en un mapa molt més gran”. Des d’aquesta visió àmplia, Ballesteros també ha assumit avui el compromís de treballar per donar a Amposta una paper important en els jocs del Mediterrani que s’han de celebrar a Tarragona el 2017.

Ballesteros ha destacat aquest compromís i també la valentia de Miró de renunciar a encapçalar un projecte en què està consolidat i d’on és alcalde, Godall, i afrontar el repte d’una plaça com la d’Amposta, la seua ciutat natal. En aquest aspecte, ha estat contundent “no serà fàcil però no és impossible”, i ha posat com exemple Tarragona, on els socialistes van aconseguir arribar a l’alcaldia després de 18 anys de govern de CiU.

Tant Ballesteros com Miró, finalment, han volgut destacar avui la feina feta pel fins ara candidat i portaveu del grup municipal, Antoni Espanya, del que han agraït la generositat, el treball i saber agrupar el conjunt del PSC d'Amposta en un projecte il·lusionant. Espanya, per la seua banda, també ha volgut traslladar l’agraïment del l'agrupació a Francesc Miró per posar-se al capdavant de l’alternativa socialista a Amposta. “Em poso a la seva disposició per treballar com el primer perquè el PSC tingui el resultat que es mereix i que puguem donar pas al canvi després de 28 anys de majories ininterrompudes de CiU”, ha conclòs Espanya.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta