4 de juny de 2014

El PSC demana la compareixença de Puig al Parlament per conèixer el pla estratègic de l'Ebre


TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC ha demanat aquest dimecres la compareixença del conseller Felip Puig en la Comissió d’Empresa i Ocupació del Parlament de Catalunya, per tal de conèixer el contingut i abast del Pla Estratègic Empresarial i per l’Ocupació de les Terres de l’Ebre. La petició arriba després que el delegat del govern de la Generalitat, Xavier Pallarès, haja dit que aquest document, que s’havia d’haver de presentat públicament a finals de 2013, ja s’està aplicant. Des dels socialistes de l’Ebre, Joan Sabaté ha apuntat que “és fonamental conèixer-ne el seu contingut el més aviat possible i per aquest motiu hem demanat al grup parlamentari que demani la compareixença del conseller perquè n’informi i a partir d’aquí es puguin dur a terme les actuacions necessàries”.

A través d'un comunicat, el dirigent socialista ha apuntat que cal insistir especialment en donar un impuls al creixement econòmic i a la industrialització, clau per a la creació de llocs de treball. Els socialistes donen suport als sindicats en les demandes realitzades en aquest mateix sentit i comparteixen la petició de crear la comissió prevista per fer el seguiment i comprovar les mesures proposades al document. “El principal objectiu és fer front a un context de dificultat fruit de la crisi econòmica que té malauradament una afectació més gran a les Terres de l’Ebre, aquest és el nostre principal compromís de treball, tal com ja vam acordar amb els sindicats en la reunió que vam mantenir a principi d’any”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta