16 de juny del 2014

Els Mossos detenen dos joves per robar en cinc habitatges i una botiga a Tortosa i l'Ampolla


TORTOSA (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra han informat que el passat 6 de juny van detenir dos joves per robar en cinc habitatges i una botiga a Tortosa i l'Ampolla. Els presumptes lladres són un noi de 24 anys i una noia, de 19, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Tortosa. Els fets es remunten al passat 13 de març, quan en una operació conjunta entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Tortosa, es van detenir sis persones per delictes contra la salut pública. En l'escorcoll dels dos domicilis de Tortosa, on es portava a terme el tràfic de drogues, els agents van localitzar diversos objectes entre els quals hi havia joies, aparells electrònics i dues bicicletes. Tot apuntava que el material podia provenir de possibles robatoris i que hauria estat bescanviat per droga.

Les investigacions posteriors per esbrinar la procedència dels objectes intervinguts van permetre comprovar que alguns d'ells havien estat sostrets en robatoris. Aquests havien estat comesos en quatre domicilis i un establiment comercial de Tortosa i en un domicili de l'Ampolla. Els mossos també van determinar que els dos joves estaven relacionats directament amb l'autoria dels robatoris, per la qual cosa van detenir-los. Una part dels objectes intervinguts ja ha estat retornada als seus legítims propietaris. Els detinguts van quedar en llibertat, després de declarar en seu policial, a l'espera de comparèixer davant l'autoritat judicial.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta