10 de juny del 2014

Francesc Miró (PSC) obre la porta a un possible pacte amb ERC a Amposta


AMPOSTA (Montsià).- El candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta, Francesc Miró, ha afirmat aquest dimarts que no descarta pactar amb Esquerra després de les eleccions municipals del 2015, per assolir l’alcaldia de la capital del Montsià. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Miró ha assenyalat que no tindrà cap problema en acceptar els vots dels republicans en la presa de possessió, si amb això es propicia el canvi que, segons l’opinió del PSC, Amposta necessita després de gairebé tres dècades de governs monocolors de Convergència i Unió. El candidat socialista ha deixat clar que el canvi només passa per un actors polítics determinats, ja que cal “un aire nou” a l’Ajuntament d’Amposta. A més, a banda de precisar que encara és “prematur” parlar de pactes, Miró gairebé ha descartat un possible govern de CiU i el PSC.

D’altra banda, Miró ha afirmat que compta amb l’actual portaveu del PSC, Antoni Espanya, per reforçar la seua candidatura a les municipals. De fet, l’alcaldable socialista ha volgut destacar la seua capacitat de treball i l’experiència d’Espanya al consistori d’Amposta. En la mateixa entrevista, Miró ha reiterat el “cansament” de la ciutadania després de 28 anys de governs de CiU, tot i que també ha lamentat la crispació d’una part de l’oposició, sense nomenar directament Esquerra. El candidat del PSC, que ha afirmat que el seu programa electoral estarà centrat en les polítiques socials, ha criticat que el govern d’Amposta haja iniciat les obres de la nova residència sense tenir garantida la concertació de places públiques per la Generalitat.

Miró ha explicat que abans d’un mes deixarà l’alcaldia de Godall per centrar-se en la campanya d’Amposta, tot i que seguirà com a regidor per facilitar el relleu a l’alcaldia del municipi que ha governat durant els darrers quatre mandats. De fet, ha assegurat que encara no han decidit quina serà la persona que l’ha de substituir en l’últim any del mandat a Godall.

2 comentaris:

  1. Però si els d´esquerra t´han doblat en vots a les europees!!!!, com pots ser tan ilògic de demanar els seus vots....en tot cas al revés...tu els hi tindrás que donar els teus vots si vols pintar algo a l´Ajuntament....se nota que estàs desesperat per l´esfonsament del teu partit que s´ha posat de genolls davant Madrid

    ResponElimina
  2. ...bueno ellos piensan, que lo de la INDEPE..., sera pronto agua pasada, los que se han ido de su partido, volveran como simples soldados de a pie, y ellos seran los hombres de conocimiento o sea se forraran como recompensa que los españoles del Imperio hacia Dios les pasaran por servicios prestados a la Patria...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta