3 de juny del 2014

Jordan (ICV) demana la dimissió de Roigé per haver negat que ja té el pla director de muralles de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu del grup d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jordi Jordan, ha reclamat aquest dimarts la dimissió de la regidora i primera tinent d’alcalde d’Urbanisme, Meritxell Roigé. Jordan ho ha fet després de valorar la negativa del govern de CiU de fer públic el pla director de les muralles de Tortosa, tal i com demanaven en una moció que va ser rebutjada en el ple ordinari de dilluns. En aquest sentit, Jordan ha lamentat que el govern municipal declinés obrir un debat sobre el pla de muralles amb els grups de l’oposició. A més, ha afirmat que Iniciativa no pot acceptar que la primera tinent d’alcalde i portaveu de CiU digués que el document encara no ha arribat a l’Ajuntament.

En una compareixença davant de la premsa, Jordan ha mostrat una còpia del pla director de muralles que va ser entregat a l’Ajuntament de Tortosa. De fet, el portaveu ecosocialista ha insistit que el pla va ser enllestit per un equip redactor a principis del 2011, i que la Generalitat va lliurar-lo al consistori fa uns dos anys.

Ha estat en aquest punt, Jordan ha reclamat la dimissió de la primera tinent d’alcalde d’Urbanisme, per haver negat l’existència del pla director de les muralles de Tortosa. Segons el portaveu d’Iniciativa, una persona que menteix públicament al ple i al conjunt de la ciutadania no mereix estar al capdavant de l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament.

Jordan ha afirmat que el pla director de les muralles, redactat per la Generalitat, pot ser un dels projectes més importants de la Tortosa del segle XXI, ja que suposarà un important revulsiu de tipus cultural i econòmic. En aquest sentit, ha lamentat que Convergència i Unió només estiga oferint consens en el projecte de noves piscines, per amagar el “fracàs” de l’alcalde Ferran Bel amb l’anterior complex d’aigües.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta