6 de juny del 2014

La discoteca Metro d'Amposta anuncia el seu tancament definitiu per al 14 d'agost


AMPOSTA (Montsià).- La discoteca Metro ha anunciat aquest divendres a la tarda, a través d’un comunicat al seu perfil de Facebook, que tanca “definitivament” les seues portes. Serà per les festes majors d’Amposta. De fet, des d’ara i fins al moment del tancament, només faran sessions els dies 7, 14 i 21 de juny, i els dies 2 i 14 d’agost. Actualment, la sala Metro comptava amb 40 treballadors, però havia arribat a ocupar unes 150 persones. En el mateix comunicat, també ha volgut desmentir que tinga cap intenció de desplaçar-se al nucli urbà d’Amposta. Amb aquest desmentiment, de fet, descarten una de les opcions que es plantejaven des de l’Ajuntament, que era el de traslladar la zona d’oci nocturn al complex comercial Futuro Ciudad Amposta, cosa que hauria necessitat una requalificació urbanística.

Els responsables de la sala Metro han recordat que la discoteca morirà en el lloc actual, després de 28 anys de funcionament i després d’una primera ubicació al carrer Carles I, fins arribar Les Tosses d’Amposta. En el comunicat s’atribueix el tancament a la mala situació econòmica de l’empresa i als moments difícils que travessa el sector de l’oci nocturn. De la mateixa manera, també afirmen que la sala Metro va demanar, sense èxit, la rebaixa de la pressió policial a l’Ajuntament d’Amposta i a la Delegació del Govern. També havien demanat una llicència d’after, sense resultats.

1 comentari:

  1. ...se supone que otra macrodiscoteca ocupara el ranking de la juerga nocturna, a corto plazo...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta