13 de juny del 2014

La Fundació Terra Alta Segle XXI recorrerà al TSJC el tancament del centre de rehabilitació


BATEA (Terra Alta).- La Fundació Privada Terra Alta Segle XXI de Batea ha inforamt aquest divendres que presentarà un recurs d'apel·lació al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra la denegació de la mesura cautelar contra el cessament del servei de rehabilitació i logopèdia, dictat per l'alcalde de Batea, Joaquim Paladella. En un comunicat emès per la Fundació, l'entitat assegura que no comparteix la interlocutòria de denegació de la mesura cautelar del Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Tarragona i que, per això, la tornarà a sol·licitar. La Fundació nega que estigui comprometent la seguretat de les persones a les seues instal·lacions, i recorda que la jutge valora aquest fet "únicament a partir del contingut dels informes tècnics municipals".

En el comunicat, la Fundació també recorda que "mai abans" del dia que l'Ajuntament va cessar de manera provisional i immediata l'activitat de rehabilitació s'havia produït cap incident ni cap oposició per part de cap Administració, inclòs l'Ajuntament de Batea. A més, l'entitat també nega que l'Ajuntament hagi ofert diàleg i suport a la Fundació. "Tot el contrari, ja que des del primer moment ha imposat la seva voluntat d'impedir a la Fundació la prestació legítima del servei de rehabilitació i logopèdia que ve oferint des de fa anys al seu centre de Batea, sense donar cap possibilitat ni oferir cap tipus de solució alternativa que no passi pel tancament del centre", conclou.

D'altra banda, la Fundació també ha informat que el jutge de Gandesa ha citat a declarar, en qualitat de querellats, l'alcalde de Batea, Joaquim Paladella, i el tècnic municipal de l'Ajuntament de Batea, Iñaki Copoví, per la seua actuació a l'assumpte del servei de rehabilitació i logopèdia a la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI de Batea. La citació, a partir de la querella presentada per la Fundació, és pel 25 de juny.

A més, en un nou comunicat emès aquest divendres pels treballadors de la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI, aquests anuncien que estan disposats a renunciar a una paga per pagar les sancions imposades per l'Ajuntament de Batea a la Fundació i evitar acomiadaments. Segons aquest comunicat, la xifra de les sancions imposades a l'entitat ascendeix a més de 14.000 euros. "En cas que s'hagi de pagar la sanció, oferim l'import d'una paga per poder mantenir els nostres llocs de treball o evitar la reducció de personal, i així ajudar a poder fer front a aquestes denúncies", detalla el comunicat. Els treballadors qualifiquen de "vergonyós i desmesurat" que sigui l'Administració local "la que fent una imposició de sancions sembla ser que vulgui forçar el tancament de l'empresa".

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta