16 de juny del 2014

L'ANC promociona amb un vídeo la 'V' independentista entre Jesús, Tortosa i Roquetes



TORTOSA (Baix Ebre).- L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat per al proper 21 de juny la realització d’una V humana entre Jesús, Tortosa i Roquetes. Aquesta acció serà un dels primers assajos de la V que l’Assemblea ha convocat per al proper Onze de Setembre a Barcelona. I per promocionar la convocatòria d’aquest dissabte, l’Assemblea de Jesús, Tortosa i Roquetes ha realitzat un vídeo amb un grup de persones de les tres poblacions, que aquest dilluns començarà a fer-se públic. Canal 21 Ebre és una de les televisions que ha pogut emetre’l en exclusiva.

Durant tot l'estiu, els diferents nuclis de l'ANC organitzaran una gran quantitat d'actes i mobilitzacions arreu del país. Un dels primers serà el que se celebrarà el proper dissabte 21 de juny a la Plaça Corona d'Aragó, de Tortosa. La convocatòria, que porta per lema “Vine a fer la V, votar depèn de tu” consistirà a fer una gran V humana entre la carretera de Roquetes i l’avinguda de Jesús. L'acte està convocat per l'ANC a Jesús, Roquetes i Tortosa, i s'iniciarà a les 19 hores amb concentracions a cadascun d'aquests municipis, des d’on s’anirà en cercavila fins la Plaça Corona d’Aragó. A les 20 hores es formarà la gran V i seguidament s'hissarà una gran estelada, i es faran diferents parlaments per a cloure l’acte. Durant l'acte es comptarà amb la participació de diferents grups de cultura popular del territori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta