9 de juny del 2014

L'Assemblea Nacional Catalana convoca una 'V' humana entre Jesús, Tortosa i Roquetes el 21 de juny


TORTOSA (Baix Ebre).- Els nuclis de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Jesús, Roquetes i Tortosa convoquen una 'V' humana per al proper 21 de juny. Daquesta manera, l'ANC inicia la seua campanya de mobilitzacions de cara a l'Onze de Setembre i la consulta el 9 de novembre. De fet, com es va anunciar en l'assemblea general de l'ANC, celebrada a Tarragona el 5 d'abril, l'objectiu de l'11 de setembre d'enguany és consolidar el procés cap a la independència, tot assegurant la celebració de la consulta del 9 de novembre i fent que el Sí-Sí esdevinga l'opció majoritària. Segons l'ANC, la Diada del 2014 tindrà una doble significació històrica, pel fet d'estar emmarcada en el Tricentenari i pel moment que viu el país, dos mesos abans de la consulta.

La mobilització convocada per l'ANC tindrà forma de V, omplint amb centenars de milers de persones dos dels carrers més importants del país: la Diagonal i la Gran Via, de Barcelona. "L’any passat, amb la Via Catalana, vam marcar un punt d’inflexió en la mobilització popular cap a la independència, enguany hem de consolidar aquest procés, i per això formarem una gran V, una V de Via, de Voluntat i de Votar. Perquè el proper 9 de novembre votarem", han afirmat des de l'ANC amb un comunicat.

Durant tot l'estiu, els diferents nuclis de l'ANC organitzaran una gran quantitat d'actes i mobilitzacions arreu del país. Un dels primers serà el que se celebrarà el proper dissabte 21 de juny a la Plaça Corona d'Aragó, de Tortosa. La convocatòria, que porta per lema “Vine a fer la V, votar depèn de tu” consistirà a fer una gran V humana entre la carretera de Roquetes i l’avinguda de Jesús. L'acte està convocat per l'ANC a Jesús, Roquetes i Tortosa, i s'iniciarà a les 19 hores amb concentracions a cadascun d'aquests municipis, des d’on s’anirà en cercavila fins la Plaça Corona d’Aragó. A les 20 hores es formarà la gran V i seguidament s'hissarà una gran estelada, i es faran diferents parlaments per a cloure l’acte. Durant l'acte es comptarà amb la participació de diferents grups de cultura popular del territori.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta