4 de juny del 2014

Les Corts Valencianes demanen el tancament del Castor quan estiguen fets tots els informes



VALÈNCIA.- El ple de les Corts Valencianes ha aprovat aquest dimecres una proposició no de llei impulsada pel Partit Popular, en la qual es reclama al govern espanyol el tancament del projecte Castor davant de les costes de Vinaròs i Alcanar. Això sí, un cop que es tinguin tots els informes i es puga concloure una relació directa entre la injecció de gas i els sismes que es van produir a la zona. En aquest sentit, la proposició ha estat aprovada amb els únics vots a favor del PP i l'abstenció de tots els grups de l'oposició, que en canvi reclamen el tancament immediat i definitiu, el desmantellament de les instal·lacions, i l'extensió de responsabilitats cap a l'empresa promotora, Escal UGS. A més, el text aprovat demana al govern espanyol exigir responsabilitats a les autoritats que van tramitar les autoritzacions.

D’altra banda, el grup d’Esquerra Unida ha lliurat l’informe de l’institut Geològic a la Fiscalia de Castelló, perquè puga completar la investigación sobre el projecte. La formació considera que aquest informe ha de ser incorporat a les diligències d’investigació penal sobre els terratrèmols.

Via ACN
Imatge Corts Valencianes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta