12 de juny del 2014

Monclús (ERC) retreu els incompliments del govern de Tortosa amb obres com les noves piscines


TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu d’ERC a Tortosa, Josep Felip Monclús, ha tret importància al grau de compliment del Pla d’Acció Municipal (PAM), que el govern de Ferran Bel va situar la setmana passada al voltant del 90% d’execució. Segons Monclús, en el PAM hi ha actuacions molt heterogènies i no tenen el mateix valor les obres de millora i manteniment de la via pública que els projectes pendents o no realitzats, com la construcció del nou complex de piscines o el pàrquing de la plaça del Rastre. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Monclús ha apuntat que el govern de CiU ha fet aquelles actuacions amb menys calat, per molt que també siguen necessàries. En aquest sentit, el portaveu republicà ha recordat els diversos projectes dels governs de Bel que encara no han tirat endavant, com ara el cobriment del velòdrom, el camp de golf de Vinallop, les noves piscines o el pàrquing de la plaça Joaquim Bau.

En la mateixa entrevista, Monclús ha detallat que ERC ha participat en les diverses reunions per consensuar el nou projecte de piscines. El republicà ha assenyalat que Tortosa ha de tenir unes piscines que el municipi es puga permetre, sense renunciar a què siguen olímpiques. A més, ha afegit que govern i oposició encara no tenen cap data límit al damunt de la taula, però que estan valorant un esborrany de nou complex d’aigües, sense pàrquing a la plaça Joaquim Bau. De fet, Monclús ha afirmat que el més important a discutir serà el sistema de finançament de l’obra. I que, per molt que els treballs puguen començar abans de les eleccions, les noves piscines les pagaran “els que vindran després”.

En aquest sentit, el portaveu d’ERC ha tornat a reclamar un pacte de ciutat per combatre l’endeutament municipal. De fet, ha recordat que el deute viu de l’Ajuntament supera els 50 milions d’euros, i que caldria sumar-hi els més de 20 milions que també deuen les empreses municipals. Monclús ha advertit que el consistori està intervingut per l’Estat espanyol, i que els “homes de negre de Montoro” fa temps que vigilen les finances municipals. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta